5 luxe vrijstaande woningen

Bosrijk, parkachtige wijk

Wonen in Bosrijk is wonen in een natuurlijke en natuur-rijke omgeving. Clusters van woningen verrijzen hier in een groene setting. Het wonen in Bosrijk krijgt daarmee vorm als ‘beelden in een beeldentuin’. De bewoners genieten zowel binnen als buiten van de omringende natuur in een duurzame en onderscheidende wijk. Dit onderdeel van het Eindhovense stadsdeel Meerhoven ligt tussen het Beatrixkanaal en park Meerland, het groene hart van Meerhoven.

Bosrijk, het beste van Meerhoven

Bostorens en de buitenwereld

Als je zo mooi woont, zit je misschien het liefst met een glas prosecco of een craft biertje te genieten in of voor je woning.

Maar ja, de buitenwereld heeft natuurlijk ook wat te bieden. En dat is vanuit Bosrijk allemaal prima te bereiken.

Bostorens bieden veel extra’s

De Bostorens zijn niet alleen opvallende verschijningen in de wijk, ook van binnen bieden ze inhoud en kwaliteit op het hoogste niveau. De afmetingen van de 5 woningen variëren van 213 tot 245 vierkante meter vloeroppervlak.

Duurzaam tot op het dak

De Bostorens zijn volledig gasloos. Verwarmen en koelen gaat via een luchtwarmtepomp met buitenunit op het dak van de torens. Daar staan ook de circa 21 hoog-rendements zonnepanelen.

Bostorens: één geheel en toch apart

Bostorens bestaat uit een compacte groep van 5 woningen rond een gezamenlijke groene hof. Het bijzondere is dat de woningen een ‘ensemble’ vormen, maar dat elke woning toch heel duidelijk afwijkt van de andere. Elke woning bestaat uit een hoger deel (de toren) en twee lagere volumes. De vijf torens verschillen in hoogte van elkaar, zodat een prachtige variatie in het beeld ontstaat. De gevelbekleding van de woningen bestaat uit Improved Oak, afkomstig van de Amerikaanse eik die ook in Brabant groeit. Dankzij de bruinkleurige, duurzame geveldelen passen de Bostorens prachtig in het parkachtige landschap, waar veel nieuwe bomen worden aangeplant.

Bostorens torenen met kop en schouders boven Bosrijk uit!  

Bostorens, vloeiende overgang van binnen en buiten

De woningentrees van de Bostorens liggen verdiept in een nis in de gevel. Dankzij de grote ramen en schuifpuien is er een vloeiende overgang van binnen naar buiten. Vanuit de woonkamer heb je aan de voorzijde royaal zicht op de eigen groene buitenruimte en het omringende groen. Ook aan de andere kant is er een ‘groene blik’: de gemeenschappelijke binnentuin. Van de 5 woningen hebben er 3 een dakterras met uitzicht op het binnenhof en de omgeving, maar niet op de tuin van de buren. Alle woningen beschikken trouwens over een groen dak, met grassen en kruidenmengsels.

Bostorens, dat is genieten van groen!  

Copyright © Alle rechten voorbehouden

Ontwikkelaar

Makelaar

Van Santvoort Makelaars


nieuwbouw@eindhoven.vansantvoort.nl

040 269 2530
Boutenslaan 195 A, Eindhoven

Bostorens

Building4you Developments b.v.


Info@building4you.nl
www.Building4you.nl